Bruidsfotograaf KatwijkBruidsfotograaf Katwijk - Frank en Anita

Vandaag hebben we echt zo veel geluk gehad!! Als er een dag is geweest waarbij er mega slecht weer was voorspelt, dan was dit toch wel 1 van de slechtste. De week ervoor zelfs nog over binnenlocaties gesproken, maar wat is het een bizar mooie dag geweest!! Zelfs zo heerlijk dat ik met een licht verbrande rug naar huis ben gegaan, maar dat heb ik er graag voor over!

Mijn dat begon thuis bij de ouders van Anita. Samen met haar moeder en zus was zij zich aan het aankleden en in spanning aan het wachten op haar Frank. Om klokslag 12:00 kwam hij de straat in rijden in een super mooie Excalibur, waar ik dezelfde chauffeur trof van de bruiloft van gister. Dus weer een gezellige dag gehad met Karel van 123 trouwauto.

De foto's hebben we gemaakt op het strand van Katwijk en in het centrum van Leiden. Het was echt ontzettend gezellig en ik heb onwijs gelachen. Vooral om het bijzondereĀ bruidsboeket! Hihihi

Het ja-woord gaven ze elkaar bij de Scheltema fabriek, wat een mooie locatie. Oude muren, industriƫle elementen en door het glazen dak heel mooi licht. De trouwzaal was gestyled door Carolien Freke van Toeters en Bellen. Het plaatje was helemaal compleet.

Lieve Frank en Anita ik vond het echt een super leuke dag en heb van jullie en jullie gasten genoten. Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Liefs Tamara
Frank-en-Anita Frank-en-Anita2 Frank-en-Anita3 Frank-en-Anita4 Frank-en-Anita5 Frank-en-Anita6

 

One comment on “Bruidsfotograaf Katwijk - Frank en Anita”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope