Trouwfotograaf Voorburg

Trouwfotograaf Voorburg - Jeroen en Michou

Weer een prachtige bruiloft mogen vast leggen en wat hebben we vandaag onwijs geluk gehad met het weer! Jeroen en Michou kwamen bij mij terecht via mijn oud bruidspaar Casper en Claudia, die elkaar bijna 2 jaar geleden het ja-woord gaven. Het blijft altijd leuk als er van een bruiloft een bruiloft komt voor mij.

Mijn dag begon in hotel Central Park in Voorburg, waar Michou zich samen met haar moeder en vriendinnen aan het voorbereidingen was. Wat deze dag zo extra speciaal maakte was dat Michou en Jeroen echt over elk detail hadden nagedacht! Niks was vergeten en dat maakt het echt een feest voor mij als fotograaf. Om 12:00 was the first look; Jeroen stond met zijn rug naar Michou en zijn zenuwachtige big smile was zo mooi!

Omdat zij al geregistreerd partnerschap hadden zijn we even langs het gemeentehuis gereden om dit met een handtekening om te zetten naar een huwelijk. Er werd erg raar gekeken dat er een bruidspaar in vol ornaat even zo simpel een handeling kwam zetten. Maar wat deze mensen niet wisten was dat er 's avonds een heel persoonlijke ceremonie plaats vond met als ambtenaar hun goed vriendin Jessica.

Na een heerlijke lunch met de familie bij de Tapperij in Den Haag zijn er foto's gaan maken in het park Clingendael. Dat koste ons helaas wel een bekeuring voor het toch in rijden met de auto, maar ach....de foto's zijn fantastisch mooi geworden! Ook meneer Vennema Junior (Boef de hond) kwam nog even naar het park om mee te gaan op de foto. Uiteraard een beetje enthousiast, dus wat lekkere modderpoel op de sleep, maar wel hele leuke foto's met hem gemaakt!

Lieve Jeroen en Michou bedankt voor deze geweldige dag. Ik heb ontzettend van jullie genoten en vond het een eer dat ik erbij mocht zijn. Jullie oog voor detail en styling maakte de dag onvergetelijk. Misschien huur ik jullie nog wel is in voor de styling 😉!

Liefs Tamara

Jeroen-en-Michou Jeroen-en-Michou2 Jeroen-en-Michou3 Jeroen-en-Michou4 Jeroen-en-Michou5 Jeroen-en-Michou6

One comment on “Trouwfotograaf Voorburg - Jeroen en Michou”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope