Pieter-en-AniekuitgelichtBruiloft in Rotterdam – Pieter en Aniek

Wow wat heb ik weer een onwijs leuke bruiloft mogen vastleggen! Wat kom ik toch elke keer lieve en gezellige mensen tegen. Echt ontzettend genoten. Ondanks dat er de hele ochtend constant flinke buien naar beneden kwamen hebben we het vanaf het moment dat de jurk aan ging de hele dag droog gehouden en zelfs de zon veel gezien. Wat een geluk!

De bruiloft van Pieter en Aniek was echt prachtig. Zij gaven elkaar het ja-woord in het Stadhuis van Rotterdam. Met hier en daar en mooie traan van geluk, was de ceremonie helemaal compleet. Vooral het moment dat Aniek haar opa zag was een heel mooi emotioneel moment.

Na de ceremonie zijn we foto’s gaan maken langs de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug. Er stond een beetje wind en met een paar spetters waren we even bang dat het ging regenen. Maar gelukkig bleef het bij een paar spetters en hebben we uiteindelijk heerlijk in het zonnetje foto’s gemaakt.
De kever waar ze in trouwde had ook veel bekijks en daar zijn door anderen ongeveer net zo vee foto’s van gemaakt.

De bbq en het feest gaven ze bij het Koetshuis in Rotterdam. Het was ontzettend gezellig met alle familie en vrienden en de familiefoto’s zijn ook erg leuk geworden.

Lieve Pieter en Aniek bedankt voor deze leuke dag, ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

Pieter-en-Aniek Pieter-en-Aniek2 Pieter-en-Aniek3 Pieter-en-Aniek4

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope