Ronald-en-Lotteuitgelicht-3

Bruidsfotograaf Vught - Ronald en Lotte

’s Ochtends al vroeg aanwezig, terwijl de visagist/kapper nog bezig is met bruid Lotte. Moeder en zus zien er al prachtig uit. De tuin is versierd en Lotte’s paard is geborsteld voor de foto’s.

Assistent Rachel is bij het aankleden van Ronald aanwezig. De moeder van Lotte helpt haar in haar jurk en hangt nog de laatste sieraden om, wat ziet er echt prachtig uit.

Om half twaalf wordt Ronald voorgereden door de vader van Lotte. Vol van spanning wacht hij te midden van alle familie in de woonkamer, waar Lotte binenkomt. Een warme ontmoeting, van twee hele mooie mensen. Naast haar boeket, kreeg Lotte ook haar trouwschoenen in de kleur van zijn pak. Een hele mooie combinatie.

Daarna vertrekken we met de familie naar Kasteel Heeswijk-Dinther. De weersverwachting blijft nog positief! Op de ophaalbrug van het kasteel wachten vrienden en familieleden en daar komt het bruidspaar aanrijden.

Een hele mooie ceremonie volgt en daarna de taart aansnijden en Ronald mocht de champagne sabreren (met een zwaard de fles openen!). Terwijl de familie nog verder borrelt, maken wij foto’s op het kasteel. En sluiten af met de familiefoto’s in de tuin van het kasteel.

Daarna vertrekken we naar de kelder van het kasteel, waar na het uitpakken van de kado’s een heerlijk diner klaar staat.

Ronald en Lotte, ik vond het super om jullie prachtige dag te mogen vastleggen! Heel veel geluk en geniet van de foto’s. Liefs Renee

Ronald-en-Lotte Ronald-en-Lotte2 Ronald-en-Lotte3 Ronald-en-Lotte4

2 comments on “Bruidsfotograaf Vught - Ronald en Lotte”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope