Bruidsfotograaf Wateringen

Bruidsfotograaf Wateringen - Mike en Elise

WoW, wat heb ik toch weer een onwijs mooie en leuke bruiloft mogen vastleggen! Van begin tot eind ontzettend genoten, gelachen en bovenal prachtige trouwfoto's gemaakt!

3 jaar geleden had ik al de grote eer om de bruiloft van Elise haar zus Kim vast te leggen. Vandaag dus voor de 2e keer in het ouderlijke huis en dat vond ik echt heel gezellig om daar weer te zijn (jammer dat de kinderen nu op zijn, hihihi). Elise was super relaxt en liet alles lekker over zich heen komen. Het weer was nog even spannend, want de voorspellingen waren niet zo heel goed helaas.

Nadat haar Mike haar had opgehaald zijn we foto's gaan maken bij de prachtige Italiaans achtige tuin in 's-Gravenzande. Op een klein buitje na hebben we het helemaal droog gehouden en was het qua licht eigenlijk perfect! We hebben prachtige foto's gemaakt en vooral veel lol gehad.

Op het stadhuis van Wateringen gaven ze elkaar het ja-woord. Met als Babs een oud leraar van Mike en hij deed het echt super leuk. Na de ceremonie was er een kinderreceptie in het theater in Naaldwijk voor alle kinderen van de dansschool waar Elise werkt. Dit was echt helemaal fantastisch!! Een mega warm welkom van wel 300 kinderen, echt overweldigend. Met daarna een ontzettend leuke dansvoorstelling, waar zelfs de hele familie een dansje heeft gedaan. Een unieke ervaring en super leuk om mee te mogen maken.
Mike en Elise zaten zichtbaar te genieten en waren zo verrast elke keer, prachtig!

In de Viersprong in 's-Gravenzande sloten ze de dag af. Heerlijk buiten op het terras, in de zon, taart eten en lekker borrelen.

Lieve Mike en Elise ik heb een super leuke dag gehad. Jullie zijn een heerlijk stel en ik heb van jullie genoten. Ik hoop jullie en jullie familie nog een keer te zien om mooie foto's van te maken! Geniet van jullie voorproefje en tot snel.

Liefs Tamara

Mik-en-Elise Mik-en-Elise2 Mik-en-Elise3 Mik-en-Elise4

7 comments on “Bruidsfotograaf Wateringen - Mike en Elise”

 1. Lieve Tamara,

  Wow, wat gaaf om nu al ontzettend mooie foto's te zien van onze onvergetelijke dag! Je zorgde ervoor dat de fotoshoot relaxed en ontspannen was, met een fantastisch resultaat!

  We zijn blij dat jij deze dag ook ontzettend hebt genoten. We kijken nu al uit naar het fotoalbum!

  Veel liefs,
  Mike en Elise

 2. Wat leuk en ontzettend snel, dat we nu al een voorproefje krijgen!
  Dit is alweer genieten en herbeleven van een geweldige dag!
  Tamara, wat deed jij dat mooi, met humor, ontspannen... Dat stralen de foto's ook wel uit!!
  Bedankt!
  Liefs van Dies en Adriënne (moeder van Mike, schoonmoeder(!)van Elise
  ❤️

 3. Wat een geweldige mooie foto's heb je weer gemaakt!!
  wij vinden het nu ook wel jammer dat er niet meer kinderen zijn
  Wie weet over een paar jaar een reportage met de kleinkinderen
  groetjes en tot ziens john en wil

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope