UitgelichtTrouwfoto's in een voetbalstadion- Ricardo en Ilona

Wat heb ik vandaag op een onwijs gave en unieke plek foto's mogen maken, een locatie waar je niet zomaar komt als fotograaf. Ricardo en Ilona zijn fan van ADO Den Haag en hebben elkaar ook daar op de supportersclub leren kennen. Dus hoe gaaf is het dat ze het voor elkaar hadden gekregen om daar een deel van de trouwfoto's te maken! Echt super leuk en de foto's zijn fantastisch geworden!

De hele week was het weer zeer wisselvallig, maar vandaag was het echt heerlijk! Een beetje bewolkt, maar het zonnetje kwam langzaam door en de temperatuur was heerlijk.

Mijn dag begon thuis bij de ouders van Ilona waar zij zich aan het voorbereiden was. Lekker relaxt liet ze alles over zich heen komen. In het bij zijn van familie en vrienden kwam haaf Ricardo haar ophalen en ze zagen er beide prachtig uit! Eerst foto's maken in het stadion (waar nog een klein probleempje was rondom een bal :-)) en daarna gaven ze elkaar het ja-woord op heg stadhuis van Leidschendam. Na de ceremonie werden ze warm onthaalt buiten met zeepbellen en stadion confetti slierten. Super gaaf allemaal.

Samen zijn we in Scheveningen foto's gaan maken en hebben we heel veel lol gehad. Daarna lekker borrelen, eten en feesten.

Lieve Ricardo en Ilona jullie zijn een prachtig stel en ik heb echt van jullie genoten! Geniet van elkaar en van deze eerste foto's. Ik ga een mooi album voor jullie maken. Tof snel!

Liefs Tamara

Ricardo-en-Ilona Ricardo-en-Ilona2 Ricardo-en-Ilona3 Ricardo-en-Ilona4 Ricardo-en-Ilona5

4 comments on “Trouwfoto's in een voetbalstadion- Ricardo en Ilona”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope