David-en-Laura2uitgelicht

Fotograaf Pijnacker - David en Laura

Wat heb ik weer een prachtige bruiloft mogen vastleggen! 3 jaar geleden heb ik David en Laura al leren kennen als ceremoniemeesters op de bruiloft van hun vrienden Jelle en Fenna. Dit keer waren ze zelf aan de beurt en het was een geweldige dag.

Mijn ochtend begon dit keer niet thuis bij de bruid haar ouders, maar bij de kapper in ons dorp. Daar was Laura samen met haar zus, nicht en beste vriendin. Aansluitend naar de parfumerie voor een prachtige make-up en daarna mocht dan thuis eindelijk de jurk aan. Wat zag ze er fantastisch mooi uit! David kwam samen met hun zoontje Giel van een paar maandjes Laura ophalen in een Volkswagen Kever. Alle familie was hierbij en het is en blijft een mooi moment om vast te mogen leggen.

Na een heerlijke lunch met de familie zijn wij foto's gaan maken bij de Lindenhof en de Oostpoort in Delft. Giel is ook nog even gezellig mee geweest op de foto. David en Laura waren erg makkelijk om te fotograferen, eigenlijk was elk shoot raak. 2 mooie, maar vooral stralende en verliefde mensen, wat wil je als fotograaf nog meer.

Lieve David en Laura, bedankt dat ik erbij mocht zijn vandaag! Ik heb ontzettend van jullie en de familie genoten.

Liefs Tamara

David-en-Laura David-en-Laura2 David-en-Laura3 David-en-Laura4

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope