Uitgelicht

Bruidsfotograaf Den Hoorn - Dustin en Bianca

WoW, wat heb ik weer een mooie dag mogen vast leggen! En wat heeft dit bruidspaar een bijzonder mooi verhaal. Dustin en Bianca zouden eigenlijk al eerder dit jaar trouwen op 1 april. Maar een prachtige gebeurtenis heeft ze doen besluiten de bruiloft uit te stellen; namelijk de komst van hun prachtige tweeling Colin en Cloe.

Vandaag 5 maanden en 1 dag later dan gepland was het eindelijk zover en het is echt een stralende dag geweest. Het weer was echt perfect, kon eigenlijk niet beter. Mijn dag begon vandaag thuis bij een beetje zenuwachtige Bianca. Gelukkig had ze 2 super lieve weddingplanners om haar heen lopen die alles regelden en in de gaten hielden; van checken of alles op tijd loopt, tot aan het geven van flesjes aan de tweeling.

In het Woud zijn we foto's wezen maken, echt een prachtige locatie! Met een stralend bruidspaar als deze was dat een makkie voor mij, het ging eigenlijk allemaal vanzelf.

Daarna gaven zij elkaar het ja-woord bij de Lickebaerdshoeve. Met dit mooie weer was de ceremonie buiten en het was prachtig. Aansluitend lekker borrelen, eten en natuurlijk een goed feest. Deze begon met de openingsdans en wat heb ik gelachen tijdens dit moment. Het was een complete act en echt de beste dans die ik tot nu toe ooit heb gezien!!

Lieve Dustin en Bianca bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten. Liefs Tamara

Dustin-en-Bianca Dustin-en-Bianca2 Dustin-en-Bianca3 Dustin-en-Bianca4 Dustin-en-Bianca5

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope