uitgelicht

Trouwfotograaf Maastricht - Kenneth en Claire

Soms moet je een aardig stukje rijden als bruidsfotograaf, maar dat heb ik er altijd graag voor over. Weer nieuwe plekjes, nieuwe idee├źn en dat met zo'n prachtig bruidspaar!

2 jaar geleden mocht ik al 2 lieve vrienden van Kenneth en Claire op de foto zetten en dit keer waren ze zelf aan de beurt. In de vroege ochtend in de auto op weg naar de Geulhelmermolen in Berg en Terbijt. Daar trof ik een beetje zenuwachtige bruid die nog even gezellig met haar zus en vriendin een kopje thee op het terras zat te drinken. Daar het moment van aankleden, heerlijk knus met z'n allen op een hotelkamer.

In een super gave Volkswagen kever kwam Kenneth haar ophalen en wat zag hij er ook prachtige uit. In de stralende zon zagen ze elkaar voor het eerst en dat blijft een fantastisch moment om bij te mogen zijn.

In Maastricht gaven ze elkaar in een mooie kapel het ja-woord om vervolgens samen hele mooie foto's te maken. Wat ik zo mooi vond aan dit stel is hun intense verliefdheid. Bij elke blik naar elkaar zag je echt een hele mooie sprankeling in de ogen. Super mooi om te zien!

Lieve Kenneth en Claire bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

Kenneth-en-Claire Kenneth-en-Claire2 Kenneth-en-Claire3 Kenneth-en-Claire4

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope