Trouwfotograaf Bleiswijk

Trouwfotograaf Bleiswijk - Dennis en Xandra

Vandaag weer een hele leuke bruiloft op de foto mogen zetten, intens genoten van deze 2 lieve mensen en hun prachtige dochters.

Mijn dag begon al heel relaxt thuis bij het bruidspaar, waar zij samen met de familie aan het lunchen waren. Wat zagen ze er onwijs mooi uit allebei! In de tuin even wat gezellig foto's mer de familie gemaakt om vervolgens met de bakfiets richting de Retraiterie te gaan. Super leuk om te zien hoeveel bekijks ze hadden onderweg! En respect voor Dennis dat hij het hele stuk zo stevig door trapte met de dames.

Bij de Retraiterie hebben we samen met de 3 nichtjes een aantal held leuke foto's gemaakt. Een gezellig drukke boel was het. Heerlijk om zoveel meiden erbij te hebben. Daarna nog even samen met Dennis en Xandra wat mooie foto's gemaakt en ook ik mocht even mee in de bakfiets :-). We hebben prachtige foto's gemaakt!

Op de steiger van de Retraiterie gaven ze elkaar het ja-woord. Waar ze met een groot vlot samen met de kinderen aan kwamen varen. De ceremonie was erg leuk en persoonlijk. Hebben nog erg gelachen om de roei verenigingen die af en toe langs kwamen varen. Aansluitend sneden ze de prachtige taart, gemaakt door de broer van Dennis.

Lieve Dennis en Xandra ik heb van jullie genoten! Super leuk om in mijn toekomstige dorp te zijn.

Liefs Tamara

dennis-en-xandra dennis-en-xandra2 dennis-en-xandra3 dennis-en-xandra4 dennis-en-xandra5

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope