Trouwen in Rotterdam

Trouwen in Rotterdam - Guido en Denise

Wat heb ik weer een super leuke bruiloft mogen vastleggen. Echt onwijs mooie fotolocaties en een prachtig stel!

Mijn dag begon thuis bij de ouders van Guido ik Rotterdam. Omdat we de hele dag met een bus door Rotterdam zouden gaan rijden en vanaf de eind bestemming de metro direct naar mijn huis reed, ben ik ook met het ov naar de begin locatie gegaan. Erg makkelijk om je de hele dag niet bezig te hoeven houden met rijden en parkeren. En bovenal veel gezelliger met z'n allen in de bus!

Wat ik prachtig vond in de ochtend waren de wedding vows die Guido en Denise voor elkaar hadden geschreven en lazen van elkaar net voordat ze elkaar voor het eerst gingen zien. Met tranen van geluk lazen ze elkaar stukje, mooi om te mogen zien.

Met de bus zijn we op verschillende plekken foto's gaan maken. De locatie die er voor mij echt boven uit stak was toch voor het Centraal Station. Prachtige architectuur, veel mogelijkheden en ook bovenal de plak van de eerste ontmoeting. Heerlijk om op zo'n locatie met 2 prachtige mensen foto's te maken. Ook hebben we mooie foto's met de familie gemaakt.

Aansluitend de ceremonie op het stadhuis van Rotterdam en daarna met nog meer vrienden erbij weer in de bus. Nog wat foto's gemaakt bij hotel New York en aansluitend toosten en borrelen op de locatie.

Lieve Guido en Denise bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik heb van jullie genoten en de foto's zijn prachtig geworden!

Liefs Tamara

guido-en-denise guido-en-denise2 guido-en-denise3 guido-en-denise4 guido-en-denise5

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope