Trouwfotograaf Leidschendam

Trouwfotograaf Leidschendam - Kevin en Klara

Op vrijdag 11-11-2016 was het de grote dag van Kevin en Klara en wat onwijs leuk dat ik deze dat mocht vastleggen! Kevin heb ik een aantal jaar geleden leren kennen via een gezamenlijke vriend van ons beide en ook was hij een collega brandweerman van mijn man. Met z'n allen hebben we regelmatig een festival bezocht en daar heb ik hele leuke herinneringen aan.

Vandaag begon mijn dag bij hun thuis, waar ik Klara compleet relaxt in haar mooie jurk zag. Samen met haar 2 dochters en de familie wachten ze op Kevin. Die kwam de dames in een prachtige Mercedes ophalen. Met z'n allen zijn we in Leidschendam foto's gaan maken. We hebben echt de kou getrotseerd en ik had echt nog makkelijk praten met mijn warme jas aan. Maar ze deden het super en na het foto's maken even opwarmen met koffie en chocomel.

De ceremonie was in het oude stadhuis in Leidschendam, echt een prachtige locatie om te trouwen. Het was een leuke en persoonlijke ceremonie met aansluitend natuurlijk de balkonscène!! 's Avonds het feest en ook ik mocht gezellig een drankje komen doen 🙂

Lieve Kevin en Klara ik heb van jullie genoten, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Liefs Tamara

kevin-en-klara kevin-en-klara2 kevin-en-klara3 kevin-en-klara4 kevin-en-klara5

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope