martin-en-debby2uitgelicht

Trouwen in het gemeentehuis van Pijnacker

Afgelopen maandag mocht ik de grote dag vastleggen van M. en D. Martin heeft een paar jaar samen gewerkt met mijn man bij de vrijwillige brandweer en zo kwamen ze nu voor de foto's bij mij terecht. Altijd leuk als mensen op deze manier bij je komen.

Na een aantal donkere en vooral natte dagen was het vandaag 28 november echt een prachtige dag. Een strak blauwe hemel, maar wel best een beetje koud. Mijn dag begon thuis bij de ouders van van de bruid, waar zij door de bruidegomĀ in een witte lamborghini werd opgehaald. Wat een geweldige auto! Vlak bij Rotterdam airport hebben we prachtige foto's gemaakt met een hoop getoeter van enthousiaste mensen om ons heen.

Het ja-woord gaven ze elkaar in het gemeentehuis van Pijnacker, daar waar vroeger de oude brandweerkazerne was. Echt een hele mooie lichte zaal is het geworden. Aansluitend hebben we met de familie foto's gemaakt in Delftse Hout. Dat was zo zonder jas voor iedereen best wel koud. Ik was stiekem heel blij dat mijn jas kon aanblijven. Maar je moet er wat voor over hebben toch!

De reportage hebben we gemaakt bij de lijm- en cultuurfabriek in Delft. Heerlijk warm binnen en dit is en blijft 1 van mijn favoriete locaties. Elk hoekje is anders en gewoon mooi en stoer.

Lief bruidspaar bedankt dat ik erbij mocht zijn. Liefs Tamara

martin-en-debby martin-en-debby2 martin-en-debby3 martin-en-debby4 martin-en-debby5

 

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope