Trouwfotograaf Zoetermeer

Trouwfotograaf Zoetermeer - Rik en Natascha

Op deze prachtige dag in de winter had ik de grote eer om de dag vast te leggen van Rik en Natascha. In de winter houdt je rekening met elk soort weertype, maar dat het zo ontzettend lekker buiten zou zijn met het heerlijke winterzonnetje, dat was toch echt wel een cadeautje!

Mijn dag begon in Den Haag bij de ouders van Natascha. Daar werd zij door haar zus aangekleed en er was gezellig veel familie bij, die zich stuk voor stuk verontschuldigde dat het zo'n chaos was. Dat vind ik altijd erg mooi om te horen, want dat is geen chaos, maar gewoon heerlijke positie energie van iedereen die er zo'n zin in heeft. Dat vind ik zo mooi om te mogen zien.

Nadat Rik zijn mooie bruid had opgehaald zijn we foto's gaan maken bij de Fit For Free!! Geweldig toen ze met dit idee kwamen. Als het zo bij je past, altijd gewoon doen. Al keken de sportende mensen best een beetje vreemd op, het was erg leuk om daar foto's te maken. Daarna hebben we nog een heleboel mooie foto's gemaakt bij de Lijm en Cultuur fabriek in Delft. Vanwege het heerlijke weer alles buiten kunnen fotograferen en ze zijn prachtig geworden.

Lieve Rik en Natascha bedankt voor deze mooie dag, ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

Rik-en-NataschaRik-en-Natascha2Rik-en-Natascha3Rik-en-Natascha4Rik-en-Natascha5

One comment on “Trouwfotograaf Zoetermeer - Rik en Natascha”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope