Trouwen bij Knus in Delft

Trouwen bij Knus Delft - Wouter en Sanne

Wat hebben we vandaag een onwijs prachtige dag gehad! Wie had dat kunnen bedenken dat op 7 april 2017 het zo mooi weer was dat Wouter en Sanne zelfs buiten konden trouwen. Het was gewoon geweldig en dat met zo'n mooi, lief en stralend stel, wat wil je als fotograaf nog meer.

Helemaal leuk deze bruiloft was dat Wouter en Sanne niet 1, maar 2 fotografen hadden geboekt. Zo mocht ik gezellig samen met mijn lieve collega Pien deze dag vast leggen. Mijn dag begon bij Sanne en Pien bij Wouter. Tegen de tijd dat we allemaal samen kwamen zat de sfeer er al goed in en het was echt een gezellige familie bij elkaar.

Voor de foto's zijn we eerst naar de Lijm en Cultuur fabriek gegaan. Met dit stralende weer veel buiten foto's gemaakt, maar ook binnen was het prachtig. Wouter en Sanne zijn zo heerlijk verliefd en als Sanne lacht, dan straalt ze zo mooi......een makkie dus vandaag voor ons! Het was gewoon gezellig en ontspannen en we hebben vooral veel lol gehad met elkaar.

Tijdens het gesprek met Wouter en Sanne had zij mij stiekem een cadeau voor Wouter gegeven. Deze heb ik met mijn leven bewaard voor haar en meegenomen zodat ze het tijdens de shoot kon geven. Heel erg lief en vooral mooi om zijn reactie te mogen zien.

De ceremonie was bij Knus is Delft. Deze locatie paste echt helemaal bij de dag; mooi, gezellig en ontspannen. Ze hadden buiten een prachtige ceremonieopstelling gemaakt aan het water. Buiten trouwen in april, wat een cadeautje!

Lieve Wouter en Sanne bedankt dat we erbij mochten zijn! We hebben van jullie en jullie familie genoten. Geniet van deze eerste foto's en van elkaar op huwelijksreis!

Liefs Pien en TamaraWouter-en-Sanne Wouter-en-Sanne2 Wouter-en-Sanne3 Wouter-en-Sanne4 Wouter-en-Sanne5 Wouter-en-Sanne6 Wouter-en-Sanne7

One comment on “Trouwen bij Knus Delft - Wouter en Sanne”

  1. Tamara en Pien,
    Wat waren jullie geweldig op onze mooie dag! Enthousiast, spontaan en gezellig om jullie er (samen!) bij te mogen hebben. En wat een super mooi resultaat al met dit voorproefje van de foto's. We hadden niet beter kunnen dromen en we hebben zeker geen spijt van twee fotografen!
    Bedankt voor jullie gezelligheid en mooie werk!
    Liefs,
    Wouter en Sanne

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope