Bruidsfotograaf Vlaardingen

Bruidsfotograaf Vlaardingen - Paul en Renate

Vandaag mocht ik weer echt een super leuke en gezellig bruiloft fotograferen! Ik had Paul en Renate al redelijk leren kennen tijdens de love shoot die ik eind vorig jaar van ze mocht maken. Een heerlijk verliefd stel, met van die mooie twinkeltjes in de ogen wanneer ze elkaar aankijken!

Mijn dag begon vandaag bij Renate haar ouders thuis, daar was het al een drukke, maar vooral gezellige bedoeling. Renate was heel erg relaxt en ontspannen en dat was met een broer als ceremoniemeester die je probeert zenuwachtig te maken een hele prestatie :-). Haar jurk was echt prachtig en ook Paul zag er zo mooi uit toen hij haar kwam ophalen.

We zijn op 2 locaties foto's gaan maken en het licht op deze dag was echt zo ontzettend mooi! In het Hofpark in Vlaardingen kwamen ook de 3 neefjes en 1 nichtje er nog even gezellig bij om als bruidskindjes mee op de foto te gaan. Het was een gezellig club zo bij elkaar.

De ceremonie vond plaats op een wel heel bijzondere plek, namelijk in de kas van de ouders van Paul. War hadden ze dat mooi aangekleed! Met veel versiering en details was het helemaal compleet, alles klopte in het plaatje. Met het mooie licht wat natuurlijk door de kas naar binnen scheen, was het echt een feestje om hier foto's te mogen maken. Ze zijn dan ook prachtig geworden en ik kan niet wachten om aan het album te beginnen!

Lieve Paul en Renate bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

 

Paul-en-Renate Paul-en-Renate2 Paul-en-Renate3 Paul-en-Renate4 Paul-en-Renate5 Paul-en-Renate6 Paul-en-Renate7

2 comments on “Bruidsfotograaf Vlaardingen - Paul en Renate”

 1. Tamara bedankt!! We hebben echt een top dag gehad en wat een gave foto's om terug te zien

  Leuk om je blog te lezen en hoe jij de dag ervaren hebt. Ook wij zijn ontzettend blij met je. Zowel wij als de daggasten hebben gezien hoe professioneel jij bent! Verder een super leuke, lieve fotografe om bij je te hebben. Er was de gehele dag een ontspannen sfeer aanwezig!!

  Tot snel

 2. Hoi Tamara,

  De foto's op je blog zien er al prachtig uit. Ben benieuwd naar het album!

  Groeten,

  Roan

  P.s. Renate is al helemaal afgetraind. Die laat zich niet meer gek maken door mij;)

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope