Bruidsfotografie Leger des Heils Den HaagBruidsfotografie Leger des Heils Den Haag - Adiël en Talitha

Wat mocht ik vandaag weer een voor mij hele bijzondere bruiloft vastleggen! Dit keer had ik de grote eer om bij de dag van Adiël en Talitha aanwezig te mogen zijn. Ook mocht ik dit keer niet alleen foto's maken van de voorbereidingen van de bruid, maar ook die van de bruidegom! Het hele plaatje compleet en wat zagen ze er beide prachtig uit. Het was mooi om te zien wat hun reacties waren toen ze elkaar voor het eerst zagen, maar vooral de eerste zin die Adiël zei toen hij zijn Talitha zag was prachtig; 'Wow, wat hou ik toch veel van jou'!

De hele dag was erg gezellig, ik heb erg genoten van alle leuke gesprekken die ik heb mogen voeren met de familie en vrienden. Het foto's maken ging echt vanzelf en we hebben prachtige foto's met elkaar gemaakt. Vooral bij de feest locatie vond ik het geweldig om foto's te maken, namelijk bij de Remise in Den Haag; met allemaal oude trams! Zo super gaaf!

Wat voor mij deze dag echt heel bijzonder maakte was dat ik voor het eerst een kerkdienst mocht bij wonen van de Leger des Heils kerk. Ik wist hier eigenlijk weinig van af hoe een dienst daar zal gaan. Maar ik kan met recht zeggen dat ik het echt heel erg leuk, persoonlijk, mooi en oprecht vond. Het voelde echt als een grote familie, waar ik als buitenstaander op dat moment ook even bij mocht horen. Dat vond ik echt heel mooi om te zien en voelen. Daarnaast natuurlijk de band op het podium en het prachtige koor met fantastische muziek. Ik vond het zelf jammer dat het was afgelopen.

Lieve Adiël en Talitha bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Ik heb met en van jullie genoten!

Veel liefs Tamara

Adiel-en-TalithaAdiel-en-Talitha2Adiel-en-Talitha3Adiel-en-Talitha4Adiel-en-Talitha5Adiel-en-Talitha6

One comment on “Bruidsfotografie Leger des Heils Den Haag - Adiël en Talitha”

  1. Wow Tamara, wat zijn de foto's mooi en leuk geworden! We vonden het erg fijn jou als fotograaf te hebben! Dit hebben we ook terug gehoord van anderen. Je was erg spontaan, gezellig en professioneel! En wij voelde ons volkomen ontspannen bij jou. Het voorproefje l/blog zijn al geweldig! Wij kijken uit naar de rest! Dank je wel!
    Liefs Adiël en Talitha

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope