Bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de ijssel

Bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de ijssel - Menno en Kelly

Wat een onwijs leuke en gezellige dag heb ik vandaag weer mogen vastleggen! Mijn dag begin thuis ij de bruidegom die letterkijk op een steenworp afstand van de bruid bij haar ouders was. Menno was zich met zijn vrienden aan het voorbereiden en de sfeer zat er al gelijk goed in. Wat leuk is al fotograaf met ervaring is dat je alles al vaker gezien en gedaan hebt.....dus kwam ik goed van pas bij het stoppen van de stropdassen van de mannen :-). Daarna naar de bruid die super relaxt was eigenlijk!

Bij de Kralingse plas hebben we de fotoreportage gemaakt en wat was het prachtig weer. Een strak blauwe lucht, het heerlijke zonnetje en gelukkig ook een lekker windje. Echt perfect weer voor je bruiloft. Het foto's maken was erg leuk en ging eigenlijk vanzelf. De lol die Menno en Kelly samen hebben spat gewoon van de foto;s af! Prachtig om te te zien en vast te mogen leggen!!

 

Lieve Menno en Kelly bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb veel gelachen en van jullie genoten!

 

Liefs Tamara

Menno-en-Kelly Menno-en-Kelly2 Menno-en-Kelly3 Menno-en-Kelly4 Menno-en-Kelly5

 

 

One comment on “Bruidsfotograaf Nieuwerkerk aan de ijssel - Menno en Kelly”

  1. Wauw wauw wauw! Wat een prachtige foto's! Nooit verwacht dat wij zo mooi op de foto konden!
    Ik kan niet wachten tot de rest van de foto's klaar is, dit beloofd wat!

    Tamara je bent geweldig!

    Liefs, Kelly

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope