Uitgelicht-3

Trouwfoto's Utrecht - Wouter en Mechteld

Vandaag mocht ik een bruiloft vastleggen in mijn oude stadje Utrecht en ik denk dat het een van mijn sportiefste dagen ooit was! Je neemt tenslotte niet elke dag je fiets mee naar een bruiloft. In de ochtend was het nog even spannend, want de weersvoorspellingen waren niet zo heel goed van te voren en het regende best hard toen ik aan kwam. Maar alsof het zo gepland was, werd het precies op tijd droog en hebben we echt een fantastische dag gehad.

Wouter en Mechteld waren beide gewoon lekker thuis aan het aankleden en zo kon ik van beide deze voorbereidingen vastleggen. En hoe gaaf dat zij als vervoer een bakfiets hadden geregeld! Het zag er echt geweldig uit en zo gingen we met elkaar op de fiets richting de stad. Het was echt zo leuk om alle reacties van omstanders te zien. Daarnaast was het super gezellig en heerlijk om weer een keertje door Utrecht te fietsen. Op verschillende plekjes in de stad hebben we prachtige foto's gemaakt. En niet alleen ik maakte foto's, de halve stad fotografeerde gezellig met mij mee 🙂

De ceremonie was bij De Parel van Zuijlen, een prachtige locatie langs de vecht. En natuurlijk werd er buiten getrouwd. Wouter en Mechteld kende mij via een oud bruidspaar van mij, Bart en Floor, en het was super leuk om ook hun weer even te zien op de locatie.

Het was echt een prachtige dag! Lieve Wouter en Mechteld bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

Wouter-en-Mechteld Wouter-en-Mechteld2 Wouter-en-Mechteld3 Wouter-en-Mechteld4 Wouter-en-Mechteld5 Wouter-en-Mechteld6

4 comments on “Trouwfoto's Utrecht - Wouter en Mechteld”

 1. Dag Tamara,

  Wat een geweldige trouwreportage! Sommige foto's zijn zo spontaan! Ik vind ze echt heel mooi. Mijn complimenten!

  Groet, Noelle Potters

 2. Bedankt voor je lieve blog en de prachtige fotoselectie! Het was een geweldige dag! Dankzij je gezelligheid en professionele aanpak konden we ook echt genieten van de fotoshoot. We kijken al uit naar het fotoboek:)

 3. wat een prachtige foto's !!
  Maar dat kan ook haast niet anders met zo'n stralend paar dat elkaar het jawoord geeft.
  Heel leuk dat wij kunnen meekijken met de foto's, wat een service !
  En wat heeft een stad dan toch een charme, heel wat anders dan een raadhuis waar iedereen trouwt.
  Al met al : heel leuk om te zien en bedankt.

  groet, Greet

 4. LIeve Mechteld en Wouter,
  leuk om jullie kaar te ontvangen en via de website meer
  foto,s te zien. (en te vergroten haha)
  Jullie zien er schitterend uit en prachtige foto,s geven dit
  weer.
  Wij wensen jullie veel geluk en wie weet zien wij elkaar
  eens.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope