Bruidsfotografie Maximapark

Bruidsfotografie Maximapark - Mattijs en Michelle

Wat mocht ik afgelopen zaterdag een geweldige bruiloft vastleggen! Zelden 2 mensen voor mijn camera gehad die zo intens verliefd waren. Echt een genot om te mogen fotograferen en getuige van te mogen zijn!

Mijn dag begin bij de bruid en dit keer niet thuis, maar in een prachtig hotel en het centrum van Utrecht. Daar was Michelle zich samen met haar ouders en zusje aan het voorbereiden. En hoe speciaal dat de bruid niet alleen geholpen werd door haar moeder, maar juist voornamelijk haar vader haar aankleedde. Mattijs kwam samen met zijn ouders aan bij het hotel en de first look was, inclusief tranen, een plaatje!

De foto's hebben we gemaakt in het Maximapark waar ook de rest van de dag bij Anaflora de bruiloft gehouden werd. Ondanks de miezerige regen die helaas naar beneden kwam hebben we echt prachtige foto's gemaakt. En met 2 zulke verliefde mensen ging dat echt helemaal vanzelf.....heerlijk!

Het leuke van bruiloften is ook dat ik vaak gezellig mag mee eten en daardoor vele lieve mensen tegen kom. Ook dit keer voelde ik mij er echt bij horen en heb ik naast dat ik aan het werk was ook een hele gezellige dag gehad.

Na het eten trouwen Mattijs en Michelle buiten langs het water en wat waren de weergoden ons toen gunstig gezind! Het was echt perfect met het licht en de warmte. Met 2 goede vrienden die de ceremonie leidden was het echt helemaal compleet.

Lieve Mattijs en Michelle bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb intens van jullie 2 "kleffies"genoten 🙂

Liefs Tamara

Mattijs-en-MichelleMattijs-en-Michelle2Mattijs-en-Michelle3Mattijs-en-Michelle4Mattijs-en-Michelle5Mattijs-en-Michelle6

One comment on “Bruidsfotografie Maximapark - Mattijs en Michelle”

  1. Hoi lieve Tamara,
    Wat een prachtige foto's! Onwijs bedankt voor je aanwezigheid, gezelligheid en professionaliteit. Ondanks de miezer voelden wij ons onwijs op ons gemak en we hadden alle vertrouwen in een mooi resultaat. Het voorproefje hierboven bewijst dat!
    Vanaf de eerste ontmoeting waren wij enthousiast over je en dat heb je helemaal waar gemaakt!
    Liefs, M&M

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope