Bruidsfotograaf Naaldwijk

Bruidsfotograaf Naaldwijk -Sven en Simone

Vandaag mocht ik weer een prachtige bruiloft vastleggen! Eentje met een grote diversiteit in fotolocaties, een trouwe viervoeter erbij, een koets met paarden, een stoere auto, mooie locatie en een prachtig bruidspaar!

Mijn dag begon bij Simone haar ouderlijk huis waar zij door haar grote liefde Sven werd opgehaald. In een prachtige koets, samen met de hond Bandiet reden we naar de eerste fotolocatie. Het leuke aan het fotografen met dieren erbij is dat ze altijd zo lekker eigenwijs zijn en het dan echt diva's worden. Heerlijk toch! Maar hij deed het super en staat er mooi op.

De ceremonie was in het heilige geest hofje in Naaldwijk. Echt een prachtige locatie voor een mooie ceremonie. Op het plein opgewacht door familie en vrienden, kwamen Sven en Simone aan in de prachtige koets. Wat een weer hadden we deze dag, lekker een zonnetje, niet te warm, niet te fel, perfect gewoon.

Aansluitend een heerlijke lunch bij de Japanse watertuin, waar we ook nog een paar prachtige foto's hebben gemaakt. Na de lunch stond er een prachtige auto klaar buiten, waarmee ze naar de fotoreportage locatie reden en we hele gave foto's hebben gemaakt.

Of dat allemaal nog niet genoeg was, hebben we daarna ook nog foto's gemaakt op de boerderij waar ze het feest gaven. Zo leuk on zoveel verschillende plekjes te hebben voor de foto's. Echt een compleet plaatje op veld locatie.

Lieve Sven en Simone bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

Sven-en-Simone Sven-en-Simone2 Sven-en-Simone3 Sven-en-Simone4 Sven-en-Simone5 Sven-en-Simone6 Sven-en-Simone7

8 comments on “Bruidsfotograaf Naaldwijk -Sven en Simone”

 1. Wat een leuke verschillende foto's. Echt heel erg leuk en mooi. Zoveel verschillende. Prachtig. Bedankt Tamara. Gr. Jolanda (trotse moeder van de bruid).

 2. Wat een prachtige en originele foto's. Complimenten voor de fotograaf ook omdat jullie heel ontspannen overkomen. Mijn auto staat al op veel trouwfoto's, maar ik moet echt zeggen dat deze foto's het beste zijn. Die ringen op de tankdop, dat raakte mij, heel bijzonder.

  1. Dank je wel Petra, wat een mooi compliment! Het was ook echt een fantastische auto om foto's van de maken!

 3. Mooie foto's. De bruid en bruidegom staan achter mij hier (in Australiƫ op hun huwelijksreis )naar de foto's te kijken.
  Nog een lang en gelukkig leven Simone & Sven. En onze complimenten aan de forgraaf!
  Met vriendelijke groeten,

  Sheila & John

 4. Mooie fotos! Mag ik vragen waar de locatie is waar de fotos zijn gemaakt met onder andere de auto in het parkje en het bruidspaar langs het water?

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope