Bruidsfotograaf Maarssen

Bruidsfotograaf Maarssen - Robert en Diana

Vandaag weer een mooi bruiloft mogen vastleggen, dit keer de grote dag van Robert en Diana. Mijn dag begon thuis bij de ouders van Diana waar zij zich met haar moeder en schoonmoeder aan het voorbereiden was. Het eerste moment dat Robert en Diana elkaar zagen hebben we voor de deur langs te Vecht gedaan, want als je ouders op zo'n prachtige plek wonen dan moeten we daar wel gebruik van maken!

De fotoreportage hebben we gemaakt bij Kasteel Sterkenburg in Driebergen. Echt een hele mooie locatie, die ik nog niet kende, maar echt een aanrader om foto's te maken. Een prachtig kasteel, mooi in het groen en heel veel diversiteit op een klein stukje. Het was erg gezellig en de foto's zijn echt prachtig geworden!

Wat hebben we ook geluk gehad met het weer! Heerlijk het zonnetje, maar niet te warm, echt top gewoon.De ceremonie was op Goudestein in Maarssen en aansluitend een gezellige borrel bij Belle in Oud Zuilen.

Lieve Robert en Diana bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

Robert-en-Diana Robert-en-Diana2 Robert-en-Diana3 Robert-en-Diana4 Robert-en-Diana5 Robert-en-Diana6 Robert-en-Diana7

4 comments on “Bruidsfotograaf Maarssen - Robert en Diana”

 1. Tamara heel erg bedankt voor de prachtige foto's! Super om alvast een een voorproefje te krijgen van onze trouwdag! Wij zijn erg blij geweest dat jij onze fotografe was! We voelden ons op ons gemak bij jou en vonden het erg gezellig! Wij hebben echt een topdag gehad, ook natuurlijk door het weer, maar ook zeker omdat jij onze fotografe was! Super bedankt! Wij kunnen met deze foto's alvast terugkrijgen op een super geslaagde dag! Liefs van Robert en Diana!

 2. Het zijn erg mooie foto's, ik ben benieuwd naar de rest van de foto's.
  Je bent een leuke meid, fijn om jou als fotografe erbij te hebben.

 3. Tamara, de eerste foto's die ik heb gezien zijn prachtig!
  Maar ook de wijze van jouw werken hebben wij als zeer persoonlijk ervaren.
  Er is een klik en die komt ook over in jouw fotografie.

  Groet,

  Louise Geluk

 4. Mooie en toch ook gezellige, ontspannen reportage!!!! Zie uit naar de rest van de foto's en ja natuurlijk ook naar het trouwalbum van Robert en Diana

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope