Trouwfoto's Leiden

Trouwfoto's in Leiden - Peter en Jacoline

Vandaag weer een super leuke bruiloft mogen vastleggen. Eentje waarbij ik echt onwijs veel gelachen heb, wat een heerlijk stel!

Mijn dag begon thuis bij Jacoline waar zij door haar zus werd aangekleed. Wat zag ze er prachtig uit en vooral de blauwe schoenen maakte het plaatje helemaal compleet. Aks eerste kwam zij naar beneden onder luid applaus van de familie en vrienden. Verstopt om een hoekje kwam daarna Peter de kamer in lopen en zagen ze elkaar voor het eerst in de prachtige kleding.

Met de hele familie zijn we naar de eerste locatie gereden waar we de familiefoto's hebben gemaakt. Met de trouwauto er ook bij, die vond ik echt geweldig!! Wat een gaaf bakkie was dat. Het weer was gelukkig heel mooi, hoewel we onderweg in de auto toch een aardig buitje kregen. Gelukkig was het na even wachten droog en hebben we er, op wat blauwe voeten na :-), geen last van gehad. In park Clingendael hebben we de reportage gemaakt en wat hebben we een lol gehad!

De ceremonie was buiten op het terras bij de Brasserij in Delft. Het zag er echt prachtig uit allemaal!

Lieve Peter en Jacoline bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

Peter-en-Jacoline Peter-en-Jacoline2 Peter-en-Jacoline3 Peter-en-Jacoline4 Peter-en-Jacoline5 Peter-en-Jacoline6 Peter-en-Jacoline7

One comment on “Trouwfoto's in Leiden - Peter en Jacoline”

  1. Hoi Peter en Jacoline,

    Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!
    Prachtige foto's, vooral die waar ons nageslacht op staat natuurlijk!

    Groetjes,
    Irma en Kees Pols

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope