Uitgelicht

Trouwfoto's Voorburg - Joey en Patty

Vandaag had ik de grote eer om de bruiloft vast te leggen van Joey en Patty. Ik had dit gezellig stel vorig jaar ontmoet op de bruiloft van Mike en Elise. En dit jaar waren zij aan de beurt. Hoewel het een kletsnatte dag was hebben we echt een top dag gehad en was het op de belangrijkste momenten gelukkig droog!

Mijn dag begon thuis bij de ouders van Patty in Rijswijk. Waar zij zich samen met haar ouders, zus, vriendin en dochtertje Fay aan het voorbereiden was. Wat zag ze we mooi uit en ook kleine Fay was echt om op te eten zo schattig!

De ceremonie vond plaats bij Hofwijck in Voorburg. Een prachtige en intieme locatie!
Joey was al daar en ook hij zag er prachtig uit. Een tikkie zenuwachtig, maar dat is ook alleen maar logisch. Na een super leuk, originele en ontspannen ceremonie zouden we eigenlijk nog een groepsfoto maken. Helaas regende het nog en werd dit uitgesteld. Ook dachten we dat we voor de reportage naar de binnenlocatie zouden moeten, maar op het moment dat we de eerste foto aan het maken waren onder een paraplu werd het ineens droog en hebben we gewoon alles buiten kunnen doen. Nog geen 2 minuten nadat we klaar waren begon het weer te regenen. Wat een geluk hebben we gehad!!

Lieve Joey, Patty en Fay bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn. Ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

Joey-en-Patty Joey-en-Patty2 Joey-en-Patty3 Joey-en-Patty4 Joey-en-Patty5 Joey-en-Patty6 Joey-en-Patty7

3 comments on “Trouwfoto's Voorburg - Joey en Patty”

  1. Tamara, super mooie en leuke foto's, heerlijk zo nagenieten van deze fantastische dag.
    Voor jou alle lof hoe je dit hebt gedaan, je bent een prettig persoon en fijn dat jij er op deze belangrijke dag als fotograaf bij was.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope