Uitgelicht

Bruidsfoto´s Hortus Leiden - Ype en Sabine

Vandaag heb ik weer echt een hele mooie bruiloft mogen vastleggen. De liefde tussen Ype en Sabine spatte er gewoon van af. Voor mij een lust voor mijn camera, zoveel verliefde blikken, zoveel spontane momenten. Waar ik soms een aanwijzing of opdracht moet geven, gebeurde hier alle echt vanzelf. Heerlijk!

De dag begon bij de ouders van Sabine waar zij zich aan het voorbereiden was. haar, make-up en daarna de jurk aan. Wat zag ze er prachtig uit. Ype stond voor de deur op dat moment regende het helaas een klein beetje. Maar op het moment dat hij haar echt kwam ophalen was het droog. Ook daarna ging dit de hele dag zo door. Waren wij binnen, regende het, waren wij buiten, was het weer droog en zelf nog een zonnetje erbij gehad. Wat een geluk!

De ceremonie en fotoreportage vonden plaats bij de Hortus in Leiden. Echt een hele mooie locatie en ideaal voor bruiloften. Altijd een binnenlocatie bij de hand met regen, maar ook buiten is het prachtig en om de hoek van mooie straatjes in Leiden. De ceremonie was erg mooi en met de trouwgeloften die ze voor elkaar hadden geschreven erg persoonlijk.

Lieve Ype en Sabine, bedankt dat ik bij jullie groet dag aanwezig mocht zijn. Ik wens jullie alle geluk van de wereld samen met de 2 kleintjes die op komst zijn!

Liefs Tamara

Ype-en-Sabine Ype-en-Sabine2 Ype-en-Sabine3 Ype-en-Sabine4 Ype-en-Sabine5 Ype-en-Sabine6

 

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope