Bruidsfotograaf Dordrecht

Bruidsfotograaf Dordrecht - Jochem en Heleen

Mijn eerste bruiloft van 2018 en dat was een hele bijzondere. Jochem en Heleen hadden een moeilijke tijd achter de rug en dat maakte deze dag best emotioneel. Maar wat gingen ze daar goed mee om en genoten ze zichtbaar van alle aanwezigen.

Mijn dag begon thuis bij de ouders van Heleen, die ik al kende van de bruiloft van haar broer. Altijd leuk om weer terug te komen in een familie. Heleen had echt zo'n mooie en unieke jurk aan, een stof die ik nog nooit eerder had gezien, echt prachtig! Nadat Jochem haar had opgehaald gaven ze elkaar het ja-woord in het stadhuis van Dordrecht. Bij aankomst gezellig met de carnavals muziek op de achtergrond. Na de ceremonie met alle daggasten naar Villa augustus voor de borrel, reportage en een heerlijk diner.

Lieve Jochem en Heleen bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Het was echt een prachtige dag en ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

2 comments on “Bruidsfotograaf Dordrecht - Jochem en Heleen”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope