Bruidsfotograaf NootdorpBruidsfotograaf Nootdorp - Jeffrey en Lisa

Wat heb ik weer een prachtige bruiloft mogen vastleggen! Soms krijg je dingen gewoon cadeau en vandaag was dat echt zo'n bruiloft. Na weken van regen, eindelijk de zon en daar genoten niet alleen wij ook de natuur heel erg van. Wat een geluk met alle bomen die prachtig in bloei stonden.

Een jaar eerder had mocht ik al de grote dag vastleggen van  Lisa haar zus Sanne. Ook toen was het weer echt een cadeautje. Dit jaar was Lisa aan de beurt en kreeg hetzelfde cadeautje. Voor mij ook altijd leuk om weer bij ouders thuis te komen waar je al een keertje geweest bent. Maar dit keer mocht ik daarvoor ook bij het aankleden van de bruidegom zijn en ook daar trof ik een hele gezellig familie aan met wie ik erg heb gelachen.

De bruiloft speelde zich voor een groot deel af op de boerderij van Jeffrey zijn oma. Wat was dat een mooie plek, vooral de boom vooraan die vol stond met bloesem was echt geweldig! En we hebben daar echt mooie foto's kunnen maken.

Lieve Jeffrey en Lisa bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Ik heb echt genoten!

Liefs Tamara

2 comments on “Bruidsfotograaf Nootdorp - Jeffrey en Lisa”

 1. Lieve Tamara,

  Wat leuk om al wat foto’s te kunnen bekijken en wat zijn ze gaaf geworden! We hebben die dag ook heel erg genoten en dat was ook aan jou te danken. De sfeer tijdens het maken van de foto’s was ontspannen en daardoor hebben we kunnen genieten van elk moment.

  Alvast bedankt en we kijken uit naar het album!!

  Liefs Jeffrey en Lisa

 2. Tamara,

  Spontaan, enthousiast en creatief met als resultaat een bruidsreportage waar ik als
  (schoon) moeder ontzettend trots op ben!!!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope