Trouwfotograaf Bleiswijk - Peter en Yvonne

Trouwfotograaf Bleiswijk - Peter en Yvonne

Vandaag mocht ik de grote dag vastleggen van Peter ene Yvonne en het was weer een bruiloft om nooit te vergeten!! Zo'n dag waar ik nog vaak over zal praten en elke keer bij dat moment aan zal denken.

Mijn dag begon thuis bij de ouders van Yvonne waar zei zich voorbereidde en haar prachtige jurk aan deed. Nadat Peter haar kwam ophalen zijn we foto;s gaan maken aan de Maas in Rotterdam en bij de Rotte in Bleiswijk. We hebben erg veel lol gehad en de foto's zijn prachtige geworden!

De ceremonie vond plaats op de steiger van de Retraiterie in Bleiswijk. Een prachtige locatie aan en deels op de Rotte. Het was een leuke ceremonie en alles liep perfect, tot het moment van de ringen kwam. Volgens afspraak zou er een nep ring in het water vallen om de gasten te laten schrikken, maar helaas liep dat even anders. De echte ringen zaten niet goed in het doosje en ipv de nep ringen vielen de echte in het water!! Het eerste moment had ik het niet eens door  (omdat ik wist van de nep ring) en vond al dat ze heel goed konden acteren. Maar al snel had ik door dat de echte erin waren gevallen. Even een hoop rumoer natuurlijk, maar de ceremonie wel gewoon afgemaakt. Gelukkig waren daar 's avonds een paar helden die de ringen uit het water hebben opgedoken en kwam alles toch nog goed. Nu gewoon een mooi verhaal voor de toekomst!

Lieve Peter en Yvonne bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik heb van jullie genoten! Jullie blijven nu voor altijd een "weet je nog"bruiloft!

Liefs Tamara

One comment on “Trouwfotograaf Bleiswijk - Peter en Yvonne”

  1. Wauw!!! Wat zijn ze ontzettend mooi geworden, knappe mensen ook :)!
    We hebben genoten van de dag en van de samenwerking met je Tamara. Enorm leuk hoe je met ons een dag als deze doormaakt.
    Met trots en vol enthousiasme kijken we uit naar de overige foto's van onze dag. Hiermee kunnen we, wanneer we ook maar willen, nog even genieten van 18 mei 2018.

    We zullen je aanraden en hebben geen seconde spijt van onze keuze voor jou als trouwfotograaf!!
    Liefs Peter&Yvonne

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope