Bruidsfotograaf-Volendam

Bruidsfotograaf Edam - Marco en Chantal

Mijn bruiloft van vandaag was voor mij een hele speciale, vandaag mocht ik de grote dag vastleggen van mijn lieve vrienden Marco en Chantal. Wat hebben we een prachtige en vooral leuke dag gehad!! Voor mij altijd heel speciaal dat ik op zo’n dag zo dicht bij vrienden mag zijn.

De dag begon thuis in Volendam, Marco ging vanuit daar zich omkleden bij zijn vader en Paul (mijn man) ging met hem mee om ook daarvan wat foto’s te maken. Ik bleef gezellig bij Chantal en de kindjes Rens en Nina. Chantal haar nicht Tamara (was lekker verwarrend af en toe :-)) deed het haar en de make-up. Daarna ging de prachtige jurk aan. Hier en daar nog even geholpen met wat knoopjes en wat zag ze er mooi uit!! En de kindjes natuurlijk ook.

Nadat Marco haar had opgehaald zijn we eerst met de kindjes erbij en later nog samen  foto’s gaan maken in Edam. Hele mooie plekjes en de foto’s zijn prachtig geworden. Aansluitend de ceremonie op het stadhuis in Edam om vervolgens weer terug te gaan naar Volendam. Bij Lotje op de dijk zaten we heerlijk in het zonnetje voor de receptie, diner en uiteraard het feest.

De dag was mooi, leuk, gezellig en vooral relaxt! Helemaal zoals Marco en Chantal zijn. Geen strakke planning, geen protocollen, geen dingen die moeten en mede daardoor is het zo’n relaxte dag geworden. Je kon zien dat ze van elke seconde aan het genieten waren. Dit was echt geweldig om te zien!

Met z’n allen flink gefeest, gelachen en gedanst. De sfeer zat er goed in en wat een hoop lieve mensen hebben ze om zich heen. Altijd leuk om vrienden en familie van vrienden beter te leren kennen!

Lieve Marco en Chantal bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Ik heb echt met en van jullie genoten!

Een hele dikke knuff en kus van mij

One comment on “Bruidsfotograaf Edam - Marco en Chantal”

  1. Lieve Paul en Tamara,
    Nogmaals duizendmaal dank voor de fantastische foto's en jullie aanwezigheid.
    Zoals je het omschrijft was het ook precies, relaxt, en erg veel lol met elkaar. En door de prachtige foto's beleven we alles weer helemaal opnieuw.
    Dikke kus van ons

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope