Bruidsfotografie Station Rotterdam Centraal - Raymond en MaaikeBruidsfotografie Station Rotterdam Centraal - Raymond en Maaike

Vandaag had ik de eer om de grote dag vast te mogen leggen van Raymond en Maaike en de prachtige kids Lucas en Maud. Via het werk van mijn man waren ze bij mij terecht gekomen, dus dat maakte het wel extra bijzonder.

Mijn dag begon thuis waar Maaike zich net haar moeder, beste vriendin en dochter aan het voorbereiden was. Wat zagen ze er prachtig uit met de mooie jurken aan. Al snel kwamen Lucas en Raymond er ook aan en zij waren echt prachtig!

Na een heleboel extreem hete dagen was het vandaag gelukkig wat koeler. Maar helaas begon het precies op het moment van de fotoreportage te regenen. Na een paar foto’s zijn we dan ook in het park weer in de auto gestapt. Gelukkig heb ik altijd een back-up plan in mijn hoofd en zijn we na een korte lunch naar Rotterdam centraal station gereden. Hier kun je buiten een heel stuk overdekt staan en krijg je echt prachtige plaatjes. Misschien wel mooier dan in het park, dus stiekem was ik er heel blij mee.

De ceremonie was bij Engels en daarna zijn we met alle gasten met de tram naar Prachtig aan de Maas gegaan. Dat ritje was echt grappig met z’n allen erin. Bij prachtig hebben we nog mooie foto’s met de familie gemaakt en natuurlijk het taart momentje gehad. Aansluitend de borrel en dat was erg gezellig.

Lieve Raymond, Maaike, Lucas en Maud bedankt dat ik erbij mocht zijn. Geniet van de mooie foto’s. Ik heb heel erg van jullie genoten!

Liefs Tamara

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope