Bruidsfotograaf-wateringenBruidsfotograaf Wateringen - Maurice en Ilona

Gewoon in een woord WOW! Wat mocht ik vandaag weer een mooie, leuke en vooral heel gezellige dag vastleggen! De bruiloft van Maurice en Ilona was voor mij een lange dag, maar ik heb zelf ook echt van elke minuut genoten. Lieve mensen, fijne gasten, een persoonlijke ceremonie en vooral een prachtig bruidspaar.

Afgelopen jaar had ik van Maurice en Ilona al een keer een loveshoot gemaakt. Zo kende we elkaar dus al een beetje. Vandaag mocht ik niet alleen het aankleden van de bruid, maar ook van de bruidegom vastleggen. Al was die al bijna klaar toen ik kwam :-). Wat zagen ze er prachtig uit allebei. Met elkaar zijn we naar haar oude huisje gereden voor wat mooie foto's, daarna naar park Vlietzigt en met al mooi contract transport bedrijf Velthoven. Echt een super leuke combinatie en de foto;s zijn prachtig geworden.

De rest van de dag vierden ze bij de Viersprong in's-Gravenzande. Hoewel de trouwauto er even geen zin in had en niet meer wilde starten, maakte ze daar een prachtig entree. Met een oom die het woord leidde was het een hele persoonlijke ceremonie, heerlijk buiten in net groen. Ook altijd fijn voor mooie foto's.

Lieve Maurice en Ilona bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik heb met en van jullie genoten en ga een mooi boek voor jullie maken!

Liefs Tamara

3 comments on “Bruidsfotograaf Wateringen - Maurice en Ilona”

 1. Lieve Tamara,
  Wat zien de foto's er geweldig uit. We genieten nu nog meer na van onze super mooie trouwdag. Wij kijken uit naar de andere foto's en het boek wat je voor ons gaat maken.
  Je bent een topper! We kregen van onze gasten ook allemaal complimenten over je.
  Lieve groetjes, Maurice en Ilona

 2. Lieve Tamara,
  Wow, wat zien de foto's er gaaf uit! We genieten nu nog meer na van onze trouwdag en zijn nog nieuwsgieriger geworden naar de andere foto's.
  Super fijn dat je onze Bruidsfotograaf wilde zijn.
  Lieve groetjes, Maurice en Ilona

 3. Beste Tamara wat hebben we genoten ook dank zij jou mooi foto's mooi weer compleet een dag om nooit te vergeten bedankt voor de foto bij de vrachtwagen mijn man was ontroerd kijk uit naar het album maar aan jou ligt het niet de moeder van maurice

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope