Bruidsfotograaf Rottemeren - Remco en Barbara

Vandaag had ik de grote eer om de dag vast te leggen van Remco en Barbara. Ondanks het een beetje gure weer hebben we een prachtige dag gehad! Mijn dag begon thuis bij Barbara, waar zij zich aan het voorbereiden was. Wat zag ze er prachtig uit. Remco kwam haar ophalen in een prachtige excalibur van 123trouwauto

Samen zijn we naar de Rottemeren gereden en hebben daar bij de Retraiterie prachtige foto's gemaakt. Er stond best wel wat wind, maar gelukkig bleef het droog en was het licht echt heel mooi. Aansluitend de ceremonie in de Retraiterie en ook daar was het weer ons goed gezind. Op de steiger was het bijna windstil, en met hier en daar een sjaal om prima te doen. Na een mooie ceremonie, natuurlijk toost en taart en hebben we leuke familiefoto;s gemaakt.

Lieve Remco en Barbara bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

One comment on “Bruidsfotograaf Rottemeren - Remco en Barbara”

  1. Lieve Tamara,

    Wat een leuke foto’s en wat fijn dat we er nu al een aantal kunnen bekijken! Wij hebben genoten van de ontspannen en relaxte sfeer tijdens het maken van de foto’s.

    We kijken uit naar de rest van de foto’s en het album!

    Heel erg bedankt!

    Liefs, Barbara en Remco

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope