Bruidsfotograaf-kasteel-WijenburgBruidsfotograaf Kasteel Wijenburg - Jos en Jolanda

Wat mocht ik vandaag een ontzettend leuk en vooral gezellig dag vastleggen! Van 2 hele bijzondere en lieve mensen. Al vanaf het eerste gesprek was het gezellig en gingen de gesprekken vanzelf. Gemiddeld iets langere gesprekken dan normaal, heerlijk!

Jos en Jolanda gaven elkaar het ja-woord op kasteel Wijenburg in Echteld. Een prachtige locatie, echt een plek waar ik me altijd thuis voel. Altijd met een warm onthaal en even een bakkie drinken samen. het weer deze dag was al net zo mooi, echt een cadeautje. Samen zijn we foto's gaan maken rondom en in het kasteel. Hoewel Jos dit wat onwennig vond, staan ze er prachtig op allebei.

De ceremonie werd geleidt door Jolanda van de Geer, heel persoonlijk, vol humor en liefde. Begeleid door de muziek van de Weddingsingers.

Lieve Jos en Jolanda bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen, maar vooral dat ik jullie mocht leren kennen! Ik heb echt van jullie genoten!

Liefs Tamara

5 comments on “Bruidsfotograaf Kasteel Wijenburg - Jos en Jolanda”

  1. Elke dag even kijken op je site of er al wat staat... en ja hoor... daar zijn de preview foto's. Dat heb je echt top gedaan Tamara. We zijn super tevreden ! Dank je wel !

    We hebben het inderdaad ongelooflijk goed en gezellig gehad met elkaar. Vanaf het eerste moment voelde we een klik. En zoals je zegt... de gesprekken waren misschien wel wat langer, maar ik ben wel gewend te praten en ik heb inderdaad meer moeite mijn mond te houden wat wel nodig is om mooie foto's te krijgen .

    In ieder geval zijn we heel blij dat je onze fotograaf wilde zijn. De foto's zijn prachtig en we hebben echt een prachtige dag gehad met elkaar. We zien uit naar de overige foto's !!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope