Bruidsfotograaf Wassenaar - Sjoerd en Florine

Bruidsfotograaf Wassenaar - Sjoerd en Florine

WOW, echt in 1 woord WOW!

Er zijn van die bruiloften waar je als fotograaf op hoopt, waar alles klopt, waar je die plaatjes kunt schieten die je zo graag wil maken, waarbij je mega voldaan naar huis gaat. En vandaag was zo’n dag en wat een geluk dat ik deze mocht vastleggen!

Sjoerd en Florine kende ik via Daphne en Luciano, de zus van Sjoerd, waarvan ik 3 jaar geleden de mooie bruiloft mocht vastleggen.   Al vanaf het eerste gesprek was het gezellig, wat een lieve en mooie mensen.

Ze trouwden op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Een prachtige locatie, waar zij zich beide in een aparte kamer aan het aankleden waren. Ook van het kasteel klopte elke ruimte, zo hadden we genoeg keus in mooie plekjes voor de foto’s en natuurlijk het moment dat zij elkaar voor het eerst konden zien. Voor op de trap stond Sjoerd, met zijn rug richting de deur, te wachten tot hij zich mocht omdraaien. Een prachtig moment!

Aansluitend zijn wij foto’s gaan maken in en rondom het Kasteel. Sjoerd en Florine straalde beide echt van oor tot oor, wat het voor mij heel makkelijk maakte om die foto’s te maken die ik graag wil maken. Alles ging vanzelf en we hadden veel lol, het was echt gezellig!

Ik de tuin gaven zij elkaar het ja-woord, waarbij de ceremonie werd geleid door Florine haar tante. Aansluitend de troost, taart en lekker borrelen in de tuin. Een heerlijk 3-gangen diner en als afsluiter  een goed feest.

Wat een onwijs leuke dag, wat heb ik een hoop lieve mensen mogen ontmoeten. Ik heb echt intens genoten van elke minuut. De foto’s zijn echt zo mooi geworden, alles was gewoon perfect, alles klopte!

Lieve Sjoerd en Florine bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb echt van jullie genoten!!

Liefs Tamara

One comment on “Bruidsfotograaf Wassenaar - Sjoerd en Florine”

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope