Bruidsfotograaf Wassenaar - Matthijs en Stefanie

Bruidsfotograaf Wassenaar - Matthijs en Stefanie

Vandaag mocht ik de grote dag vastleggen van Matthijs en Stefanie. En deze begon dit keer niet bij de bruid, maar gezellig thuis bij de ouders van de bruidegom. Altijd leuk wanneer je ook zijn voorbereidingen mag vast leggen. Ook was ik vandaag niet alleen, maar mocht ik samen werken met een hele leuke videograaf, echt echte aanrader: Paul Helwig, www.paulhelwig.nl

Na de voorbereidingen van Matthijs op naar Stefanie, die heel relaxt en gezellig met haar ouders, zusje en oma zich aan het aankleden was. Nog even geholpen met het vastmaken van wat knoopjes (ben van alle markten thuis) en daar was het moment dat ze elkaar voor het eerst mochten zien. Altijd een mooi moment!

De fotoreportage hebben we gemaakt bij park Clingendael in Den Haag. Het was erg gezellig en dat in zo’n mooie omgeving maakte het erg makkelijk om leuke en spontane foto’s te maken. Ook erg leuk om met Paul om en om een setting te maken. Zo kom je beide op nieuwe ideeën. Wat veel mooie foto’s heeft opgeleverd.

De ceremonie was op een unieke locatie; een kleine boerderij is Wassenaar. Heel groen, mooie aangekleed en vooral veel sfeer,  Buiten in de tuin gaven ze elkaar het jaarwoord.

Lieve Matthijs en Stefanie bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Ik heb er echt van genoten!

Liefs Tamara

2 comments on “Bruidsfotograaf Wassenaar - Matthijs en Stefanie”

 1. Lieve Tamara,

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! We zijn heel blij dat je onze mooiste dag, samen met Paul hebt vastgelegd.
  We kunnen niet wachten op alle andere foto’s!

  Liefs vanuit Italië,
  Matthijs & Stefanie

 2. Wat een mooie, leuke eerste foto’s van de bruiloft van Stefanie en Matthijs. Het was een ontspannen dag mede door jou en Paul de videograaf, jullie waren zo lief en rustig alles kon en mocht , jullie namen overal de tijd voor. Nogmaals bedankt dat het mede door jullie zo’n mooie dag is geworden.

  Monique
  Moeder van Stefanie

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope