Bruidsfotograaf Lansingerland -Niels en Angela

Bruidsfotograaf Lansingerland -Niels en Angela

WoW, wat een prachtige dag mocht ik vandaag weer vastleggen! Wat een mooi en vooral lief stel! Wat een gezelligheid! Niet vaak dat een bruiloft mij zo raakt dat ook ik met tranen in mijn ogen sta van de emoties, maar later ook van de slappe lach.

Mijn dag begon thuis bij de ouders van Angela. Het huis was prachtig versierd en aan elk detail gedacht. Heerlijk om zo te beginnen, met zelfs mooie foto’s van de jurk in de tuin.  Angela zag er echt prachtig uit in haar jurk en hoewel Niels even moest wachten op het moment dat hij haar op mocht halen, was het een fantastisch moment.

In Delftse hout en later bij de SS Rotterdam zijn we foto’s gaan maken. 2 totaal verschillende locaties, wat een prachtig contrast geeft in de foto’s. Ze zijn echt heel mooi geworden.

De ceremonie was ditmaal de kerkelijke inzegening. De bruiloft van Niels en Angela zou eigenlijk vorig jaar zijn, maar door het overlijden van Niels zijn moeder is dat een jaar verschoven. In 2017 zijn ze wel wettelijk getrouwd, maar de grote dag met kerkelijke inzegening was vandaag. Een prachtige dienst met een lach en een traan, echt heel mooi.

Lieve Niels en Angela bedankt dat ik erbij mocht zijn. Ik heb van jullie genoten en prachtige foto’s kunnen maken!

Liefs Tamara

One comment on “Bruidsfotograaf Lansingerland -Niels en Angela”

  1. Lieve Tamara,

    Wat een fantastische foto’s! We hebben een prachtige dag gehad en het was heel fijn om jou erbij te hebben. Je hebt het heeel mooi vastgelegd! We zijn er ontzettend blij mee!!

    Kan niet wachten tot de rest van de foto’s!!

    Heel veel liefs,
    Angela en Niels

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope