bruidsfotograaf kasteel duivenvoordeBruidsfotograaf Kasteel Duivenvoorde - Paul en Miriam

Op 19 april had ik de grote eer om de bruiloft van Paul en Miriam vast te leggen. Via hun vrienden Peter en Jacoline waren ze bij mij terecht gekomen en het klikte echt meteen tijdens ons eerste gesprek. Wat hebben we een mooie dag gehad, de eerste zomerse dag van het jaar en dat terwijl het de week ervoor nog 3 graden was!

De dag begon op Kasteel Duivenvoorde waar zij samen aan kwamen, wat zagen ze er ongelooflijk mooi uit! Zij een prachtige jurk en hij een geweldig pak. Nog nooit had ik een pak gezien die hier ook maar iets op leek, echt uniek. Met elkaar hebben we mooie foto’s gemaakt in en om het kasteel.

Aansluitend begon de ceremonie op het kasteel en natuurlijk daarna een heerlijke toost en verschillende soorten taarten. Na al dit lekkers  vertrok het hele gezelschap naar hotel de Arendshoeve in Bergambacht. Ook een prachtige en vooral gezellige locatie. Daar werd heerlijk geborreld en aansluitend het diner. Een van de fijne dingen aan mijn werk is dat je soms gezellig mee mag eten met de gasten, dat was vandaag het geval.

Na het diner kwam een grote verrassing voor de gasten. Paul en Miriam hadden een salsa dans ingestudeerd, wat deden ze het goed. Aansluitend een salsa workshop en nu voor alle gasten. Geweldig leuk om te zien.

Lieve Paul en Miriam bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen. Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

 

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope