Bruiloft Delftlandhoeve - Jasper en Michelle

Sommige bruiloften kan ik gewoon niet anders omschrijven dan met maar 1 woord: WOW!! Wat heb ik vandaag een geweldige bruiloft mogen vastleggen! Een bruiloft waar alles klopte, een bruiloft in eigen stijl en sfeer, een bruiloft met een onwijs lief stel en vooral een bruiloft met echte liefde!

Mijn dag begon thuis waar Michelle zich aan het voorbereiden was. Het weer was nog even spannend, maar hoe heerlijk was het dat op het moment dat Jasper aan kwam de zon begon te schijnen. Hij kwam aan in een super gave Volkswagen bus, samen met hun zoontje Tijn. Altijd weer een mooi moment wanneer het bruidspaar elkaar voor het eerst gaat zien!

Bij de Delftlandhoeve in Delft was verder de gehele dag. Eerst zijn we prachtige foto’s gaan maken en aansluitend de ceremonie. De hele bruiloft van Jasper en Michelle was in festival style. Overal hadden ze zelfgemaakte borden neergezet en alles versierd met zelfgemaakte slingers. Het zag er echt geweldig uit, alles pas bij elkaar en klopte gewoon. Heerlijk om op zo’n plek foto’s te mogen maken.

Na de ceremonie uiteraard taart eten en toosten, met aansluitend een gezellige borrel en bbq. Een aantal gasten sliepen dis nacht samen met het bruidspaar op de camping. Hoe leuk om je huwelijksnacht door te brengen in een camper!!

Lieve Jasper en Michelle ik heb ontzettend genoten van jullie dag, maar vooral van de liefde die jullie samen hebben! Bedankt dat ik erbij mocht zijn.

Liefs Tamara

 

2 comments on “Bruiloft Delftlandhoeve - Jasper en Michelle”

  1. Lieve Tamara,

    WOW, dat woord gebruiken wij ook graag voor jouw foto's! Wat heb jij onze dag mooi vast kunnen leggen! De reportage was super leuk om te doen, heel spontaan en de foto's zijn geweldig. Je weet de emoties van alle gasten op het juiste moment vast te leggen en dat is genieten om terug te zien. Heel erg bedankt voor het maken van een blijvende schitterende herinnering van een fantastische dag 🙂

    Liefs, Michelle en Jasper

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope