Bruidsfotograaf Vidaa Bergschenhoek - Maurice en Anita

Vandaag mocht ik de grote dag vastleggen van Maurice en Anita. De hele week weer vol spanning de buienradar in de gaten gehouden, maar wat hebben we een prachtige dag gehad!

De dag begon thuis bij Anita waar zij zich aan het voorbereiden was. Wat had ze een prachtige jurk en met het mooie kapsel, het plaatje compleet. Maurice kwam haar in een stoere sport Jaguar ophalen en hem hoorde we al van verre aankomen! De first look was in de tuin, wat blijft dat toch een mooi moment om bij te mogen zijn.

De foto’ hebben we gemaakt op verschillende plekjes. We begonnen langs de Rotte bij de mooie brug. Hier en daar wat last van fietsers, maar gelukkig wachtte iedereen geduldig toen wij midden op het fietspad stonden (en ik op mijn buik lag) en de boel volledig blokkeerden.

De ceremonie was bij Vidaa in Bergschenhoek, wat een prachtige locatie! Met dit mooie weer trouwenden zij buiten in de Boeddha tuin, met aansluitend de taart en toost in de tuin ernaast. Hier kwamen zij aan met het vlot, wat in het begin nog niet mee viel.

Alles zag er zo prachtig uit, echt een mooi compleet plaatje!

Lieve Maurice en Anita bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen, de foto’s zijn prachtig geworden. Ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

2 comments on “Bruidsfotograaf Vidaa Bergschenhoek - Maurice en Anita”

  1. Wat was het mooi om te zien hoe je onopvallend aanwezig was en toch de mooiste foto's wist te maken. Dit is hierboven al te zien! We kijken uit naar de rest van de foto's om onze herinnering aan deze dag levendig te houden. Super bedankt!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope