Bruidsfotograaf-De-Koepel-Voorburg

Bruidsfotograaf De Koepel Voorburg - Tom en Nikki

Wat mocht ik vandaag weer een onwijs leuke en gezellig bruiloft vastleggen. Tom en Nikki trouwden samen met hun zoontje Noah in de Koepel in Voorburg. Wat hebben we een mooie dag gehad!

De dag begon vooral heel erg nat. In de stromende regen kwam ik aan bij Hotel Central Park, waar Nikki zich met haar zusje aan het voorbereiden was. Hoe mooi was het dat vanaf het moment dat ze haar jurk aan trok de zon ging schijnen en dat dat de rest van de dag zo is gebleven. geweldig toch!

De ceremonie was heel mooi, maar vooral intiem. Het voelde zo fijn in de koepel met al hun familie en vrienden. Noah kwam samen met zijn grote vriend Scott de ringen geven. Last van zenuwen hadden ze niet, wat een heerlijke mannetjes.

De foto's hebben we gemaakt in Park Clingendael. Met veel lol en gezelligheid. Noah was uiteraard ook mee en wat heeft hij het goed gedaan. De foto's zijn prachtig geworden.

Na het diner ben ik nog even terug gegaan voor wat foto's. De avond werd afgesloten met een prachtig optreden van Pearl Jozefzoon. Wat een stem heeft die meid!

Lieve Tom en Nikki bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik heb van jullie genoten!

Liefs Tamara

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope