Trouwfotograaf-Oudewater

Trouwfotograaf Oudewater - Lennart en Milou

Liefde....dat is het eerste woord dat in mij op komt bij de bruiloft van Lennart en Milou. Liefde voor elkaar, maar ook voor hun 3 prachtige kleine meisjes!

Samen met videograaf Paul Helwig mocht ik vandaag de grote dag vast leggen van dit mooie gezin. Samen begonnen we thuis bij Lennart, waarna we naar de bruid bij haar ouders gingen. Met een super gave kever cabrio kwam Lennart daar aan om zijn meiden op te halen. In de prachtig versierde tuin zagen zij elkaar voor het eerst. Wat blijft dat een mooi en bijzonder moment om bij te mogen zijn!

De foto’s hebben we gemaakt bij de machinefabriek in Oudewater. Echt een super leuke locatie, allemaal oude muren en deuren, maar ook prachtig zicht langs het water op de kerk toren. Eerst even samen foto’s gemaakt en daarna kwamen de 3 meisjes Faye, Saar en Lynn er ook gezellig bij. Wat deden ze het goed, echt 3 kleine modelletjes. De foto’s zijn prachtig geworden.

Een mooie en emotionele ceremonie in het stadhuis van Oude Water, daarna een hele gezellige borrel, diner en feest bij hotel Bergse Bossen in Driebergen. Ook wij worden super goed verzorgd daar en hebben heerlijk gegeten. Tijdens het feest uiteraard nog even met Paul wat leuke foto’s in de photobooth gemaakt. En na de openingsdans zat onze dag erop. Zelden heb ik zoveel foto’s gemaakt op een bruiloft. Maar wat zijn ze mooi geworden!

Lieve Lennart en Milou ik heb van jullie genoten. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Liefs Tamara

4 comments on “Trouwfotograaf Oudewater - Lennart en Milou”

 1. Dag Tamara,

  Wat prachtig om te lezen en nog mooier om de eerste foto's al te zien!
  We zijn super blij met de foto's, wat zien ze er leuk uit.

  We zijn ook heel blij met jou en Paul als foto- en videograaf. We kijken uit naar de rest.
  Nogmaals, harstikke leuk en bedankt dat jij er ook bij was.

  Groetjes Lennart

 2. Hé Tamara, wauww wat een gave foto's!! Zo mooi! Wat een topper ben je! We kijken terug op een hele mooie dag! Zo benieuwd naar de rest van de foto's! Super bedankt!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope