Bruiloft Bleiswijk

Bruiloft Bleiswijk - Harm Peter en Annieke

Better Together, dat was de tekst op de kaart van dit onwijs lieve bruidspaar en liep als een rode draad door deze dag. 2 woorden die zoveel betekenen en absoluut waar zijn, want wat spatte de liefde er vandaag af!

Deze bruiloft was voor mij extra bijzonder om te mogen fotograferen. Ik ken HP en Annieke al een tijdje en vond het super leuk dat ik hun grote dag mocht vast leggen. En wat was het een mooie dag met perfect weer, prachtige kleding en allemaal lieve en gezellige gasten. Maar het aller mooiste aan de dag was toch echt de liefde tussen de twee.

Maar eigenlijk was dat niet alleen vandaag te zien, dat zie je altijd. Elke keer wanneer ik HP en Annieke tegen kom spat het er gewoon van af. Ik ken Annieke al wat langer dan HP, altijd was ze al lief en gezellig, maar sinds ze HP leerde kennen kwam er zo'n mooie sprankeling in haar ogen en bloeide ze echt helemaal op. De liefde zit goed en ze vullen elkaar zo ontzettend aan.

Vandaag waren ze ook echt samen aan het genieten. We hebben zo'n lol gehad tijdens het maken van de foto's. Af en toe waren ze iets te verliefd en moest ik ze even uit elkaar halen van al het geklef ;-). De foto's zijn echt prachtig geworden en ik kan niet wachten om aan het album te beginnen!

Lieve HP en Annieke dank jullie wel dat ik erbij mocht zijn. Ik heb ontzettend van jullie en jullie liefde genoten!

Dikke knuf van mij!

 

4 comments on “Bruiloft Bleiswijk - Harm Peter en Annieke”

  1. Wat een mooie blog, met tranen in onze ogen gelezen. Wat ontzettend lief en leuk!
    Prachtige foto’s!
    We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen, heel blij met jou! Je maakte de dag echt fantastisch. We zijn nog aan het nagenieten. Van iedereen krijgen we complimenten over de mooie foto’s en over hoe je was op onze bruiloft, bedankt voor alles! We kijken uit naar het album!

  2. Nog steeds zijn wij aan het nagenieten van de bruiloft van Annieke en Harm Peter. Met die mooie, geweldige en sfeervolle foto's een heel mooie herinnering aan deze fantastische dag. Compliment voor jou Tamara!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope