Industriële trouwfoto's - Dave en Nanda

Wow, wow, wow.....wat een onwijs gave foto's mocht ik vandaag maken! Dave en Nanda hadden echt een super gave locatie uitgekozen voor hun trouwreportage; de NDSM werf in Amsterdam. Echt zo gaaf met alle graffiti, industriële elementen en hoe cool dat we op de hoogwerker mochten. Echt een reportage waar ik compleet van uit mijn dak ging!

Het was echt een ontzettend leuke dag, met gezellige gasten en vooral een heel lief bruidspaar!

Lieve Dave en Nanda bedankt dat ik jullie grote dag mocht vastleggen Ik heb van jullie genoten.

Liefs Tamara

2 comments on “Industriële trouwfoto's - Dave en Nanda”

  1. Hoi lieve Tamara, enorm bedankt voor het maken van deze prachtige foto's. Het was een prachtige en magische dag. Wij zijn ontzettend blij met jou als onze fotograaf. Het was net alsof we een leuke vriendin bij de bruiloft erbij hadden. We hebben heerlijk gelachen en plezier gehad tijdens de foto-shoot.

  2. Wat een fantastische dag. Tamara heel erg bedankt voor je harde werk, en enthousiasme gedurende de dag. Het voelde alsof we je al zo lang kennen, we waren compleet op ons gemak.

    Kan niet wachten om alle foto's te zien!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope