[vc_section_container width="1/1"]

Elk bruidspaar droomt van een droombruiloft. Hoe jammer is het dan als je achteraf beseft dat je bepaalde zaken graag anders had willen doen? Dat is zonde, je krijgt namelijk geen herkansing. Die ene dag komt nooit meer terug.

Wishes and Weddings gelooft dat met de juiste voorbereiding en een beetje hulp elke bruiloft een droombruiloft kan worden. Het gaat erom dat je de juiste tips en adviezen krijgt en veel inspiratie op doet. Door een goede voorbereiding weet je welke bedrijven het beste bij jullie passen en weet je wat jullie wel en niet willen. Maar hoe kom je daar dan achter?

Juist: daar zijn is Wishes and Weddings voor! Zij brengen jullie graag in contact met kwalitatieve en betrouwbare bedrijven. Zij hebben de eerste selectie gedaan, zodat het voor jullie makkelijk wordt om een goede match te vinden.

Jullie bruiloft, een droombruiloft! Dat is de missie van Wishes and Weddings.

Voor tips, adviezen en inspiratie kun je op de volgende manieren bij Wishes and Weddings terecht:

- Lees het online magazine, de WeddingWish
- Vind de betere bedrijven op de website
- Meld je (via de website) aan voor persoonlijk advies
- Kom naar het Wishes Event in jullie regio. Hier maak je zelfs kans op 10.000 euro voor jullie droombruiloft. Per regio worden er slechts 100 aanstaande bruidsparen uitgenodigd om bij dit exclusieve event aanwezig te zijn, dus meld je snel aan via de website.

Contact

Kievitsven 70a
5249 JK Rosmalen
073 – 521 8274
www.wishesandweddings.nl

[/vc_section_container]
wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope