Wat kost de fotograaf?

Ik zet mij 100% in voor jullie bruiloft; ik stop er veel tijd in en je dag krijgt alle aandacht die het verdiend. Bruidsparen zien mijn fotografie en  albums als een goede, maar betaalbare investering. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek in mijn showroom. Tijdens dit gesprek zullen we jullie dag bespreken, waarna ik je exact kunnen vertellen wat jullie fotografie en een trouwalbum voor jullie kost. Ik zal jullie als fotograaf adviseren over de dagindeling en de fotografie. Dus kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in mijn showroom en ervaar zelf wat het inhoudt om de moderne bruidsfotograaf op je trouwdag te hebben.

De originele foto’s krijg je er in ieder geval altijd bij op USB!

Om jullie vast een indicatie te geven:

Fotografie 4 uur:    995,- euro
Fotografie 6 uur: 1245,- euro
Fotografie 8 uur: 1495,- euro

Uiteraard is het mogelijk meer of minder uren af te nemen. Ik pas alles helemaal op jullie aan!

Wat krijgen jullie:

Een bruidsreportage van de moderne bruidsfotograaf is altijd inclusief:

• Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
• Uitzoeken van het album in mijn showroom
• Bruidsfotografie op jullie trouwdag
• Een sneak preview on the Blog
• Geselecteerde en bewerkte fotobestanden op USB
Website met slideshow

excl. reiskosten

MIjn albums heb ik in verschillende soorten en maten:

Albums: van 295,- t/m 895,- (excl. de kosten voor fotografie)
Voor wat betreft de albums is er veel mogelijk en daarom voor elk budget een album. Het is maar net wat jullie willen. Dit kun je samen met de fotograaf bespreken.

Het zou leuk zijn om jullie te ontmoeten in mijn showroom.

Vraag direct een offerte aan!

Loveshoot

Naast het maken van trouwfoto's maak ik als fotograaf ook vaak een loveshoot voor onze bruidsparen, ook wel “pre-weddingshoot” genoemd. Een loveshoot is een leuke manier om jullie verloving, of jullie liefde te vieren met een coole fotoreportage. De foto’s van een loveshoot worden vaak gebruikt voor de trouwkaart, een bedankje, decoratie op de bruiloft en wij kunnen een receptieboek voor jullie maken met jullie foto’s van de loveshoot. Zo heb je echt je eigen originele receptieboek! Hierin kunnen jullie gasten een leuke tekst voor jullie schrijven.
We kunnen lekker in de buitenlucht gaan fotograferen, in het centrum van de stad, op het strand, op de plek waar jullie liefde is ontstaan. Kies dat wat bij jullie past voor de loveshoot. Geen plaats is mij als fotograaf te gek. Jullie zorgen voor de liefde, ik als fotograaf voor de foto’s en een fantastische loveshoot!

Inhoud van de loveshoot:

• Fotografie van 1 uur op locatie
• Geselecteerde en bewerkte fotobestanden door de fotograaf op DVD

Kosten 295,- euro (in combinatie met bruiloft)

Kosten 325,- euro (wanneer het alleen om een loveshoot gaat)

excl. reiskosten

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope