Trouwfotograaf, maar net even anders

Wat maakt mij nu anders dan iedere andere trouwfotograaf? Ik denk dat ik dat het beste kan uit leggen dat ik niet alleen maar mooie trouwfoto's willen maken, maar dat ik jullie verhaal wil vastleggen. Jullie emotie willen zien en voelen. Niet zomaar ergens mooi poseren, maar tijdens de trouwreportage jullie liefde vieren. Ik zoek als trouwfotograaf naar interactie tussen mensen, naar hun relatie, liefde en emotie samen. Ik hou van mijn werk als trouwfotograaf en straal dat in mijn energie ook echt uit. Ik maak jullie ontspannen en enthousiast en dan komen de emoties en mooie blikken vanzelf. Ik vind mensen leuk, boven het maken van mooie trouwfoto's.

 De Trouwfoto's

Verder registreer ik de hele dag wat er gebeurt, ben gezellig en betrokken bij jullie en jullie gasten. Maar probeer ook als trouwfotograaf zo onopvallend mogelijk alles vast te leggen wat er gebeurt. Dat jullie niet door hebben dat je op de foto gaat en dat later elke foto een herinnering op roept. Dat ook alles wat jullie niet hebben gezien op jullie trouwfoto’s staat.

De trouwreportage

De trouwreportage is een rustpunt op jullie trouwdag, even ontspannen samen zijn. Ik zet als trouwfotograaf jullie verhaal centraal tijdens de trouwreportage en maak daar op een creatieve manier, mooie trouwfoto's van. Door jullie kleine opdrachten te geven, laat ik jullie zoveel mogelijk met elkaar bezig zijn. Tijdens de trouwreportage wil ik de liefde vieren, een lach creëren, dan komen de mooie blikken en spontane momenten vanzelf.

Kort samen gevat ben ik: Spontaan, modern, professioneel, betrouwbaar, creatief, maar vooral betrokken!

 

Kom langs om te kijken of het klikt!

 

Het leuke aan trouwfotograaf zijn is dat je zoveel mensen ontmoet. Op bruiloften is het altijd gezellig, de mensen zijn mooi en vrolijk en als je daar getuige van mag zijn en de trouwfoto’s mag maken als herinnering aan die bijzondere dag geeft dat een heel goed gevoel. Elke bruiloft die ik fotografeer is anders en iedereen doet het op zijn eigen manier. Elke trouwreportage is uniek en toch zijn ze allemaal zo bijzonder en mooi. Dat is waar ik zo van geniet en waarom ik trouwfotograaf ben geworden.

Zelf ben ik geboren in Vleuten, in de buurt van Utrecht en woon tegenwoordig samen met mijn man, zoontje en hond in Bergschenhoek. In mijn vrije tijd ga ik graag dansen, met vrienden op stap, sporten of wandelen met mijn gezin. Buiten, daar ben ik het liefst. In 2011 ben ik zelf ook getrouwd en weet nu echt hoe alles voor de bruidsparen voelt en dat geeft wel een extra dimensie aan het werk.

Ik kan echt ontzettend genieten van elke bruiloft en dat is toch heerlijk om te hebben met je werk. Een foto is voor mij een herinnering, een moment uit je leven, waar je was, wat je beleefde of hoe je erop dat moment uit zag. Van mij hobby mijn werk gemaakt en dat nu al 10 jaar. Het is heel fijn om echt dat gevonden te hebben waar je echt gelukkig van wordt!

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope