fotografen

Trouwfotograaf, maar net even anders

Wat maakt mij nu anders dan iedere andere trouwfotograaf? Ik denk dat ik dat het beste kan uit leggen dat ik niet alleen maar mooie trouwfoto’s willen maken, maar dat ik jullie verhaal wil vastleggen. Jullie emotie willen zien en voelen. Niet zomaar ergens mooi poseren, maar tijdens de trouwreportage jullie liefde vieren. Ik zoek als trouwfotograaf naar interactie tussen mensen, naar hun relatie, liefde en emotie samen. Ik hou van mijn werk als trouwfotograaf en straal dat in mijn energie ook echt uit. Ik maak jullie ontspannen en enthousiast en dan komen de emoties en mooie blikken vanzelf. Ik vind mensen leuk, boven het maken van mooie trouwfoto’s.

 De Trouwfoto’s

Verder registreer ik de hele dag wat er gebeurt, ben gezellig en betrokken bij jullie en jullie gasten. Maar probeer ook als trouwfotograaf zo onopvallend mogelijk alles vast te leggen wat er gebeurt. Dat jullie niet door hebben dat je op de foto gaat en dat later elke foto een herinnering op roept. Dat ook alles wat jullie niet hebben gezien op jullie trouwfoto’s staat.

De trouwreportage

De trouwreportage is een rustpunt op jullie trouwdag, even ontspannen samen zijn. Ik zet als trouwfotograaf jullie verhaal centraal tijdens de trouwreportage en maak daar op een creatieve manier, mooie trouwfoto’s van. Door jullie kleine opdrachten te geven, laat ik jullie zoveel mogelijk met elkaar bezig zijn. Tijdens de trouwreportage wil ik de liefde vieren, een lach creëren, dan komen de mooie blikken en spontane momenten vanzelf.

Kort samen gevat ben ik: Spontaan, modern, professioneel, betrouwbaar, creatief, maar vooral betrokken!

 

Kom langs om te kijken of het klikt!