kosten trouwfotograaf

Kosten trouwfotograaf

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we jullie wensen voor de trouwfotografie. En wat ook heel belangrijk is; gewoon even kennismaken en kijken of het klikt. Ik ben er misschien de hele dag bij dus is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Dit is erg belangrijk voor mooie bruidsfotografie. Hoe meer jullie op je gemak zijn, hoe mooier de foto's worden! Aan de hand van dit kennismakingsgesprek kan ik precies bepalen wat de kosten trouwfotograaf zullen zijn. Jullie ontvangen binnen 2 dagen een offerte van mij. Lees meer over de kosten trouwfotograaf

Bruidsfotograaf

Bruidsfotografie op maat

Een aantal weken voor jullie bruiloft komen we weer bij elkaar en spreken we de trouwfotografie voor jullie dag nog eens tot in detail door. Zijn er nog veranderingen of andere dingen die belangrijk zijn voor ons om te weten? Ook bespreken we wat jullie mooi/leuk vinden qua foto’s. Inmiddels heb ik jullie een beetje leren kennen en zal ik mijn ideeën voor jullie bruidsfotografie hierop aanpassen. De werkwijze van mijn bruidsfotografie op de dag zelf is daarom ook erg belangrijk! Ik ga vooral registrerend te werk en niet regisserend. Dat betekent dat ik vastleg wat er op een bepaald mooi moment gebeurd en we gaan het niet in scene zetten. Dus ik zal jullie na het 'ja-woord' nooit storen dat de kus opnieuw moet!

Trouwfoto's

Trouwfotografie: het album

Uiteraard zorg ik ervoor dat jullie naderhand een mooi album krijgen. In mijn showroom hebben we een aantal voorbeelden voor jullie liggen om te komen bekijken. Hierin zien jullie goed hoe onze trouwfotografie eruit ziet. Dat album moet natuurlijk helemaal perfect zijn. Ik zal van te voren exact bespreken wat jullie wensen zijn qua trouwfotografie en voor jullie album, zodat jullie album helemaal bij jullie past.

De verschillende foto's hieronder laten je goed zien hoe onze bruidsfotografie in zijn werk gaat.

De werkwijze van de Moderne Bruidsfotograaf

Ik besteed veel aandacht aan jullie bruiloft en ontmoeten elkaar daarom een aantal keer van tevoren. Een persoonlijke aanpak, daar houd ik van in mijn bruidsfotografie. De kosten hangen helemaal af van wat jullie willen. Willen jullie de bruidsfotograaf voor een paar uur op jullie bruiloft en een hele dag? Willen jullie een album of juist niet? Ik ga samen met jullie kijken wat er het beste aansluit bij jullie situatie en smaak.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope