Moderne Bruidsfotograaf

Nog op zoek naar leuke ideeën voor jullie grote dag?

Het is leuk als jullie bruiloft helemaal weerspiegelt wie jullie zijn. Wat past bij jullie en wat zorgt ervoor dat jullie dag helemaal compleet is?
Voor een persoonlijke bruiloft is het daarom belangrijk om te kijken wie jullie als koppel zijn. Onderzoek waar jullie wel en niet van houden.
Vinden jullie het heel lastig, vraag dan naaste familie en vrienden hoe zij jullie zien.
Wij hebben een aantal leuke, originele en mooie ideeën voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren!

 

Tip 1: Bedenk een thema voor je bruiloft

Misschien is het wel leuk om een thema aan jullie bruiloft te geven. Als jullie allebei gek zijn op de de jaren '60/'70, dan is het thema snel bedacht. Als jullie beiden graag reizen: een thema van een bepaald land? Maar wat als jullie niet duidelijk iets hebben waar jullie samen gek op zijn? Je kunt dan kiezen voor een kleur. Maar bedenk: een thema hoeft niet, het mag.

Vintage bruiloft
thema bruiloft

Tip 2: Hoe vind je DE fotograaf voor je bruiloft?

1. Begin op tijd met het zoeken naar jullie trouwfotograaf. Trouwfotografen kunnen maar één
bruiloft op een dag fotograferen en zijn dus in drukke periodes snel bezet. Het is daarom aan te raden om je oriëntatie ongeveer 10 a 11 maanden voor je bruiloft te beginnen.

2. Deze zoektocht naar verschillende trouwfotografen begint uiteraard op internet. Maar in het begin let je niet eens zozeer op de fotograaf, maar bekijk je gewoon veel foto's. Je moet erachter zien te komen welke stijl bij jullie past. In dit stadium gaat het dus nog helemaal niet om de kosten of de klik met de fotograaf. Het gaat erom dat je erachter komt wat voor trouwfoto's jullie eigenlijk willen. Wat voor soort foto’s vind je leuk, welke stijl vind je mooi enz.? Verzamel desnoods foto’s die je leuk vindt en zoek daar een fotograaf bij die dat kan maken voor jullie. Denk hierbij ook eens aan Pinterest. Op sla de gevonden websites op een andere manier op.

3. Dan is het budget aan de beurt. Welk budget hebben jullie in gedachte? Kijk ook eens rond op verschillende sites om erachter te komen wat gangbaar is. Er zijn veel prijsverschillen tussen trouwfotografen, let daarom goed op dat je geen appels met peren vergelijkt. Kijk dus wat je krijgt voor welk bedrag, betalen jullie per uur of een vast bedrag? Zit het album erbij of niet? Krijg je je foto’s op dvd of zit je met dure nabestellingen?

Lees meer!

Tip 3: Een origineel gastenboek

Een gewoon boek neerleggen op jullie bruiloft is misschien een beetje saai, en helemaal niet persoonlijk, hoe vaak kijk je er nog in? Kies een vorm van een gastenboek die meer bij jullie past. Deze tips zijn veel persoonlijker en maken je bruiloft hoe dan ook uniek.

wordpresswebsite.nl|Privacy Statement
heartcamera-retrogroupenvelope